Sifa Clinic

Vergoedingen

Wat krijg ik vergoed? Is de vraag die we vaak te horen krijgen. In de meeste gevallen vergoeden de zorgverzekeraars behandelingen als ontharen, acupunctuur en acne geheel of gedeeltelijk. Welke behandelingen vergoed worden is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en de soort verzekering die je hebt afgesloten. Sommige zorgverzekeraars vergoeden alleen de behandeling bij een doorverwijzing of als de behandelaar aangesloten is bij ANBOS of ZHONG.

Erkende Clinic

Sifa Clinic is een erkende ANBOS en ZHONG clinic en bieden dus gediplomeerde basis- en specialistische behandelingen aan die dus in sommige gevallen ook vergoed worden. ANBOS bevordert en houd toezicht op een gezonde ontwikkeling in de branche van schoonheidsverzorging. ZHONG is de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.

Meer informatie?

Ben je er niet zeker van of jouw gewenste behandeling vergoed wordt, maak vrijblijvend een afspraak en wij kijken samen met jouw of de behandeling vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar. Vergeet niet om jouw verzekeringspapieren mee te nemen zodat we kunnen zien bij welke zorgverzekeraar je verzekerd bent en de soort verzekering die je hebt afgesloten.