Sifa Clinic

Laserontharing

Iedereen kent het wel haargroei waar je het eigenlijk niet wilt hebben of je hebt er genoeg van deze plekken continue te ontharen. Laserontharing is dan de ideale oplossing. Wij maken gebruiken van de nieuwste laser technologie van Cymedics. De laserontharings technologie van Cymedics is geschikt voor ieder huid- en haartype, pijnloos, geen hersteltijd en is zelfs geschikt bij hormoonstoornissen.

Hoe werkt laserontharing?

Om de haargroei blijvend te stoppen moet het haarzakje én de haarwortel vernietigd worden. Wanneer dit is gebeurd kunnen er geen nieuwe haren meer worden aangemaakt. Bij laserontharing wordt het haarzakje vernietigd door middel van een laserpuls. De haar die leid naar het haarzakje dient hierbij als geleider van de laser. Door de energie van het laserlicht wordt het haarzakje zodanig beschadigd dat er geen nieuw haar meer uit kan groeien. De lasterbehandeling is een zeer veilige en effectieve manier tegen ongewenste haargroei.

Behandeling

Als je interesse hebt in een laserontharing behandeling kan je vrijblijvend een afspraak maken. Hierbij ontvang je meer informatie over de behandeling en het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat. Ook kunnen wij meer informatie geven over eventuele vergoedingen door jouw zorgverzekering.

Afspraak maken
Sifa Clinic Cymedics Diode

Cymedics Diode

Bij Sifa Clinic gebruiken wij de Cymedics Diode voor de laser ontharingsbehandelingen. De Cymedics Diode is 3 in 1 laserontharing met de nieuwste technologie. De behandelingen zijn pijnloos, effectief en het resultaat is definitieve ontharing. De behandeling is geschikt voor elke huid en haartype. De Cymedics Diode laser werkt op basis van selectieve fotothermolyse en richt zich op de melanine van het haar.

Afspraak maken