Sifa Clinic

Gezichtsbehandelingen

Er zijn vele soorten behandeling speciaal gericht op het gezicht. Tenslotte is het gezicht vaak het eerste wat mensen zien. Het verminderen van vlekken, rimpels, acné of het verjongen en verbeteren van de huid behoort allemaal tot de mogelijkheden. Omdat elk gezicht anders is wordt er altijd eerst besproken wat de mogelijkheden en wensen zijn en welke behandeling hier het beste bij past.

Sifa Clinic Mesotherapie

Mesopen

Mesotherapie is een behandeling die met een naald word toegepast met als doel: huidverbetering en huidverjonging. Het is een behandelmethode voor zowel gezicht, hals en décolleté, waarbij de huideigen stof hyaluronzuur in combinatie met vitaminecomlex, met behulp van apparatuur, in kleine hoeveelheden in de huid wordt ingebracht. Mesotherapie vervaagt fijne lijntjes, rimpeltjes en littekens. De huid krijgt weer een jonge en frisse uitstraling.

Afspraak maken

Nora Bode Oxyjet

Bij de gepatenteerde Oxyjet behandelingen worden de huidcellen voorzien van pure geconcentreerde zuurstof, en actieve werkstofconcentraten met een hoge werkzaamheid waardoor de huid er fris en vitaal uitziet. Het resultaat: reeds na een minuut is het preparaat diep in de huid ingedrongen en is in de basaal cellen laag een werkstof depot gevormd geheel zonder naalden of injecties! Behandeling is geschikt voor: Gezicht, Buik, Borsten, Benen, Kin, Decolleté.

Afspraak maken

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken.

Afspraak maken
Sifa Clinic Cupping Behandeling

Cymedics Premium

De koningin van alle behandelingen! Een geheel veilig en pijnloos alternatief voor cosmetische chirurgie exclusief bij Sifa. De biocybernetische methode brengt het te behandelende gebied op celniveau in balans, waardoor de huid en het onderliggende weefsel haar veerkracht en uiterlijk weer terug krijgt. Cymedics Premium is een innovatieve behandeling. Het heeft een liftende werking en is gebaseerd op een methode die het energetische evenwicht in de behandelde lichaamsdelen herstelt. Deze methode is aan de hand van de traditionele Chinese geneeskunde ontwikkelt, en is aan de moderne Westerse techniek aangepast. Behandeling is geschikt voor: liften van weefsel, acne, littekens, puistjes, rimpels.

Afspraak maken

Cymedics Avita

Een alternatief voor chirurgische ingrepen. Ultrasound en Radio Frequentie in één. Door middel van ultrasonische golven is het afbreken van plaatselijke vetophopingen geen probleem. In combinatie met de radio frequentie blijft de huid strak, en voorkom je loshangende huid. De behandeling is geheel pijnloos en word als prettig ervaren. Behandeling is geschikt voor: Buik, Kin, Bovenarmen, Bovenbenen, Lovehandles, Banana’s, Gezicht.

Afspraak maken

Botox, Fillers & PDO draden

Heb je last van rimpels, fijne lijntjes of volumeverlies en wil je hier wat aan laten doen? Wellicht dat een botox, filler of PDO behandeling een uitkomst is. Afhankelijk van de wensen wordt er gekeken wat de beste behandeling voor jou is.

Afspraak maken

HYDRA LIFT

De gezichtsomtrek wordt minder scherp door leeftijd en vermoeidheid hierdoor verschijnen er tekenen van huidveroudering. De Hydra Lift is een handeling die de huid niet alleen strakker maakt en verzorgt maar geeft ook een training aan de gezichtsspieren. Je kan de behandeling vergelijken met een training in de sportschool, na enkele behandelingen zal je een verbluffend lifftend effect zien.

Afspraak maken

HIFU

10 jaar jonger zonder chirurgische ingreep! Het collageen en elastine in de huid verminderd naarmate we ouder worden hierdoor verslapt de huid. Hifu is een veilige behandeling zonder naalden die de kracht van ultrasound gebruikt om jouw huid weer op een natuurlijke manier te liften en te verstrakken. Met slechts één behandeling zal je al resultaat zien. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.

Afspraak maken

PLASMA THERAPIE

De plasma-behandeling is een nieuwe methode op het gebied van huidveroudering met zeer goede resultaten. Door de innovatieve werking verdampt de bovenste huidlaag plaatselijk, een krimpeffect van de huid treedt hierbij op. Dit proces zorgt voor een verstrakking en verjonging van de huid. Behandeling is geschikt voor huidoverschot boven oogleden, rimpels, kraaienpootjes, rokers lijnen en wratjes.

Afspraak maken